Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 12 – 18 Septembrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 12 – 18 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Scorpionii au parte de o casa a X-a extrem de dinamica si de solicitata de evenimente care se deruleaza in jurul lor si care ii implica in mod activ. Unii inca au noroc, protectie sau sansa de a se mentine la suprafata. Altii dezvolta latura martiana a tranzitului: Marte, guvernatorul lor se afla in Leu, intr-un semn de Foc, in exaltare si de aici aspectul tuturor relatiilor patronate de el de “lupta”, de “razboi” personal. Contextul se mentine activ intreaga perioada analizata de noi aici (12 – 18 septembrie) si va mai dura, dupa aceea, cateva zile.

Intre 12 si 13 septembrie, se pune problema acuta a relatiilor acestor nativi cu un sir de persoane (cunoscuti, aliati, apropiati, prieteni, colaboratori, tovarasi de drum, colegi in structuri socio-profesionale).

Aici, Luna Noua va opera, destul de drastic, intreruperi bruste ale dialogului, cooperarii sau chiar al relatiilor personale, creand un gol in jurul nativului. Cauzele sunt numeroase tin de biografia fiecaruia in parte. In plus Eclipsa de Soare din aceiasi zi, coloreaza cu un fel de stupoare reactia Scorpionilor fata de spectacolul din jurul lor.

Intre 14 si 16 septembrie, la ordinea zilei, par a fi chestiunile de sanatate si de echilibru interior. Gandirea este instabila, osciland intre stari diferite, concluzii diferite si decizii in consecinta, inegale si fluctuante.

Intre 16 septembrie dupa-amiaza si 18 septembrie, starea de spirit poarta pecetea evenimentelor prin care trec: mai intense sau mai temperate, mai rascolitoare sau mai resemnate, dupa logica lucrurilor. Pe 18 septembrie Saturn paraseste definitiv zodia Scorpionului, respectiv casa I a personalitatii lor, in care a stat, cu retrogradari cu tot, din octombrie 2012.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...