Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 12-18 Octombrie 2019


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 12-18 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 12 și 14 octombrie spre seară, impact puternic al tranzitului Lunii prin casa a VI-a, a sănătății de fiecare zi, care va fi amplificat de faza Lunii Pline, care va implica și sectorul casei a XII-a, al bolilor lungi ori al lucrurilor ascunse, aparent nemotivate.

Mai afectate de acest context astral vor fi: capul, ca zonă anatomică (înlesnind traumatismele), fiziologia organelor de simț, cu un accent pus de văz și auz, funcțiile cerebrale (risc de a se produce pusee de hipertensiune), activitățile ce presupun calm, răbdare, concentrare, atenție pe detalii, rezistență la efort intelectual pe termen lung, reacțiile nervoase și tulburările de comportament aferente (enervare, disconfort interior, stres, insomnie, comportament mai puțin cenzurat, incapacitatea de a reacționa imediat și corect la tratamentul obișnuit sau la un calmant administrat ocazional; secundar, poate fi implicat sau “deranjat” aparatul renal și glandele suprarenale).

Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, joc special de rezistență, în intenția de a conserva ceea ce au obținut sau, dimpotrivă, de a destabiliza un raport de forțe ce-i dezavantajează pe Scorpioni (manevre, blocaje, intrigi, înțelegeri secrete).

Posibil conflict la locul de muncă, ivit sau declanșat de o chestiune cu componentă juridică și care, până acum, “plutea în aer”.

Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, consultări cu specialiști, informări menite să le consolideze o atitudine, o decizie sau o strategie ce privește o chestiune materială sau bănească destul de complicată sau litigioasă. Impulsurile astrale conjugate ale plantelor Mercur și Venus, în tranzit prin casa I a personalității, le vor da protecție, abilități sporite la nivelul proceselor mentale, o atitudine circumspectă, o rezervă față de provocări și o mare capacitate de a aștepta momentul potrivit.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: