Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 12-18 Noiembrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 12-18 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, zbucium si nesiguranta sau chiar rasturnari de situatie la locul de munca unde, una sau mai multe transformari vor modifica regimul de viata si de retributie a nativilor. Și starea de sanatate poate cunoaste fluctuatii care, fara a reprezenta simptomele unei boli, le pot micsora puterea de munca si le pot accentua dezechilibrele organice anterioare.

Tocmai de aceea, in acest rastimp, nativii nu trebuie sa mareasca doza obisnuita de medicamente, nu trebuie sa intre in panica. Ei trebuie sa se concentreze pe conservarea energiei, pe distantarea sau respingerea surselor de stres, nemultumire sau ingrijorare, pe pastrarea echilibrului interior.

Pe 12 noiembrie Mercur va intra in casa banilor castigati din munca proprie iar Venus in casa drumurilor si a schimburilor de idei si informatii prin dialog sau proces de invatare. Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), relatiile parteneriale vor trece prin “furcile caudine”.

Pe 14 noiembrie, Luna Plina pe axa Taur/Scorpion ii va implica direct si le poate ridica probleme majore privind raportarea lor la sot/sotie, partener de afaceri. Cel mai delicat aspect, unde se pot petrece “lovituri de teatru”, este cel procesual.

Unele semne prevestitoare se pot concretiza pe 12 noiembrie, cand conjunctia Soare/Luna Neagra, la grad perfect, ii poate transforma in victime sau in persoane in jurul carora se pot construi, motivat ori artificial, situatii confuze ce vor permite speculatii ulterioare.

Pe 15, 16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), probleme legate de acte ce trebuie sa reglementeze o chestiune baneasca sau patrimoniala. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, Scorpionii vor simti dorinta de a-si “coagula” niste idei, de a se fixa pe o directie de actiune sau de atitudine fata de oamenii si evenimentele din proximitatea lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...