Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 12 – 18 Martie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 12 – 18 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nota dominanta a saptamanii o da forta Casei a V-a, a bucuriilor provenind din surse diferite (mancare, bautura, muzica, dans, antren, sex, jocuri, speculatii financiare, sport, povesti de amor, aventuri, copii), provocate de numarul mare de influxuri venite de la planetele in tranzit prin Pesti, de la interventia, benefica pana la un punct, a planetei Venus in acest sector (incepand cu 12 martie) dar periculoasa, prin lipsa de masura a acestei posturi, numite in astrologie “in exaltare”, care infrange cenzurile autocontrolului.

Este o perioada buna pentru conceperea sau nasterea unui copil, pentru restabilirea relatiilor intre parintii Scorpion si copiii lor, daca acestea au fost alterate in trecut, pentru intalniri palpitante, care provoaca stari de extaz sufletesc sau care umplu un gol afectiv. Este vremea aventurilor sexy si a risipei banesti ori a asumarii unor riscuri la pariuri si jocuri de noroc.

Dar este si perioada cand se pot produce rasuciri afective fata de unii prieteni pe fondul unor evenimente, in fata carora, aceia raman corigenti. Pe 12 si 13 martie, unii Scorpioni pot deveni refractari in fata pretentiilor unor parteneri. Intre 14 si 15 martie, se pun, pentru unii, premizele unor castiguri.

Fundamental, aspectul nu e prost. In particular insa, el se poate “rasturna”, ca forma si fond de concretizare, in detrimentul nativilor, pana spre luna august a acestui an. De aceea, e de analizat oportunitatea implicarii lor in acte financiare a caror finalitate nu e clara.

Intre 16 si 18 martie dimineata, se poate vorbi de o perioada buna mai ales pentru persoanele care desfasoara activitati creative sau interpretative ce presupun subtilitate si rafinament, intuitie si instinct artistic ori forta de expresie. Pe unele femei, aceste tranzite le subrezesc, facandu-le sensibile, emotive, lesne de impresionat sau de convins.

Pe 18 martie, dupa ora 9 dimineata, Scorpionii vor avea tendinta sa se “scuture” de acest balast emotional si sa redevina lucizi, pragmatici, eficienti, gata de reactie si de lupta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...