Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 12 – 18 Decembrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 12 – 18 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Partea buna a perioadei 12 – 18 decembrie o reprezinta, pentru Scorpioni, tranzitul planetei Venus prin semnul lor zodiacal natal, ceea ce le poate aduce protectie, mici sanse sau “noroace”.

Dimineata zilei de 12 decembrie evolueaza in siajul zilelor anterioare, cand Luna a tranzitat casa a II-a, a banilor din munca proprie, si unde, pe 11 decembrie, a alcatuit, impreuna cu Soarele, faza de Luna Noua, dandu-le o perspectiva noua asupra felului in care ar putea castiga un ban in plus sau felului in care ar putea rezolva o chestiune de serviciu, un mai bun plasament al fortei lor de munca.

In restul zilei de 12, 13 si 14 decembrie (pana la ora 15), Scorpionii se vor concentra pe studiu individual: trebuie sa acumuleze, in scurt timp, un volum mare de cunostinte in vederea unei verificari, motiv pentru care memoria lor este pusa la incercare. Nativii vor avea dorinta sa invete din ambitia de a face o figura onorabila in fata unei comisii, cu atat mai mult cu cat, respectiva examinare ar presupune obtinerea unui loc de munca sau trecerea la un nivel superior de activitate.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza (dupa ora 15) si 16 decembrie seara (pana la ora 20), unii nativi pot intra in posesia unor informatii sau comentarii privitoare la familia lor care ii pot tulbura.

Intre 17 si 18 decembrie, Scorpionii vor petrece mai mult timp cu copiii lor, manifesta tandrete si duiosie fata de o serie de persoane apropiate lor sufleteste dar, in egala masura, ei vor fi tentati sa se simta bine, sa guste din placerile vietii, sa se rupa de contingent.

In cazul unor Scorpioni de varsta matura, se poate instala dorinta de a verifica adevaratele sentimente ale prietenilor fata de ei, onestitatea sau loialitatea acestora.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...