Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 12-18 August 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 12-18 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 august, la pranz, multe nu le vor conveni Scorpionilor in sectorul muncii: nici ritmul in care vor fi obligati sa lucreze, nici volumul sau sarcinile speciale de serviciu pe care vor trebui sa le execute, nici modificarile salariale de ultima ora; in plus, se pot ivi, la tot pasul, surprize neplacute sau ipostaze care le vor da de gandit nativilor cu privire la viitorul lor loc de munca. Posibile reactii brutale, de respingere sau de refuz ale Scorpionilor, in postura de subordonati sau de executanti. Din punctul de vedere al sanatatii, se pot anticipa stari de oboseala, de epuizare care vor sta la originea unor iesiri nervoase necontrolate.

Intre 13 august, dupa ora 13:40′ si 15 august, dupa-amiaza, prilej astral pentru confruntari cu oponentii sau contestatarii, mai vechi sau de curand intrati in cercul “ostililor”. Dar, Scorpionii nu vor asista impasibili la atacurile rivalilor si vor reactiona in forta, declansand o scurta dar intimidanta demonstratie de forta.

Pe 14 august, Mercur va intra in miscare aparent retrograda; pozitionat in casa a XI-a, in zodia Fecioarei, adica in domiciliu, Mercur le va permite sau ii va obliga pe nativi sa-si reformuleze parerea despre unele persoane din cercul de apropiati ori fata de un grup intreg de oameni legati de interese, simpatii si optiuni comune.

Pana pe 5 septembrie, Scorpionii vor avea ragazul sa studieze persoanele asupra carora isi va pune amprenta aceasta planeta.

Intre 15 august, dupa ora 17:06′, si 17 august seara, nativii vor fi obligati sa tina cont de conditionarile, limitarile, exigentele ori de actele normative care opereaza in activitatea lor financiara si carora vor trebui – vor, nu vor – sa li se supuna.

Intre 17 august, dupa ora 19:13′ si 18 august, Scorpionii vor beneficia de un mental subtil, in stare de judecati fine si rationamente superioare, care sa le permita “anatomia” unei situatii speciale, prin care trec.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...