Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 11-17 noiembrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 11-17 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 noiembrie, nevoia de a fi la inaltimea evenimentelor. Scorpionii vor intelege ca este vorba de o provocare si se vor mobiliza pentru a face o impresie frumoasa, pentru a convinge auditoriul/publicul/comisia, pentru a-si impune stilul sau viziunea asupra unor evenimente asupra carora se pronunta, in cunostinta de cauza si cu mare abilitate sau cu o admirabila maiestrie a discursului si argumentatiei.

Intre 11 noiembrie, dupa ora 18:41′, si inceputul zilei de 14 noiembrie, dorinta de a stabiliza niste relatii utile ori de a face cunostinta cu acele persoane de care, pentru moment, nativul are nevoie in demersurile sale, mai mult ca aliati decat ca “prieteni de suflet”. Acelasi pragmatism si aceiasi afectivitate scazuta va domina si relatiile (sau reactiile!) sentimentale.

Intre 14 noiembrie, dupa ora 01:26′, si dimineata zilei de 18 noiembrie, amalgam de stari de spirit: indiferenta sau ambalare, enervare sau temperare, activism sau inertie, dorinta de a se odihni sau dorinta de a fi activ si de a controla totul.

Intre 16 noiembrie dupa ora 10:29′, si 17 noiembrie, perioada de mare incarcare energetica. Cei doi Benefici, in conjunctie pe 13 noiembrie la grad fix!, vor lucra in avantajul nativilor si, impreuna cu Soarele si Luna, ce vor alcatui pe 18 noiembrie faza de Luna Noua in Scorpion, le vor da nativilor vocatia de a trai momente importante si ii vor obliga sa ia decizii cu privire la viata, familia si cariera lor. Intreaga saptamana se pot manifesta tulburari la nivelul constiintei si al logicii prin amestecul derutant al lucrurilor care se petrec altfel decat estimau ei sau prin impactul nesperat de mare al deciziilor lor asupra vietii publice, sociale, profesionale care starnesc controverse si nasc ostilitati. Este de retinut si de speculat momentul special al conjunctiei Jupiter/Venus in Scorpion care le poate deschide nebanuite cai de actiune, de salvare sau de izbanda.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...