Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 11-17 Martie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 11-17 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 13 martie dimineata, unii nativi vor deveni exigenti si pretentiosi cu toti cunoscutii si prietenii: le vor cere respect, vor pretinde onestitate, le vor masura cuvintele si le vor cantari faptele si ii vor pune la punct ori de cate ori li se va parea ca aceia gresesc, ca nu sunt suficient de respectuosi ori dedicati cauzei lor comune. La fel de chitibusari pot deveni si cu persoana iubita pe care, in numele perfectiunii o vor “dascali” intr-una.

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, rastimp al revoltei. Nemultumirile mai vechi, se vor reactiva. Totul ii va deranja iar sentimentul de nedreptate va pune stapanire pe ei. Cel mai mult iivor deranja evenimentele care se petrec in legatura cu activitatea profesionala. Scorpionii nu vor trece cu vederea nici un aspect defectuos in relatiile cu sefii, colegii sau subalternii lor. Uneori, chiar daca vor avea dreptate, vor “sari calul” pentru ca vor dori sa transforme spatiul in care isi desfasoara activitatea intr-un loc ideal al perfectiunii.

Din 13 martie, nativii vor avea mereu ceva de obiectat, de subliniat, de sanctionat. In planul sanatatii, pentru ca nu se pot stavili felul furtunos de a trai, acesti nativi ar putea avea migrene, insomnii, tulburari de vedere, puseuri de hipertensiune.

Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, perioada bogata in reflexe astrale care va genera emotii si sentimente alimentate si potentate de planetele din Pesti care le vor da Scorpionilor o fascinatie si un farmec aparte. Un accent special va aduce, in perioada urmatoare, Marte, plasat de curand in Taur, de unde va “incolti” relatiile parteneriale si ii va transforma pe Scorpioni, deopotriva femei si barbati, in niste fiinte rigide in principii, dorinte si aspiratii, puternic motivate sa-si impuna punctul de vedere sau interesul personal in fata oricarui preopinent.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...