Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 11-17 Februarie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 11-17 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 februarie dimineata, Scorpionii vor trece printr-o etapa importanta de viata sociala si profesionala care se va naste brusc, se va precipita, se va consuma rapid, cu arderea etapelor, nativii avand senzatia sa sunt “luati pe sus” de evenimente si ca orice ar face drumul lor este deja pecetluit. Luna Plina si eclipsa din 11 februarie vor aseza intr-o ecuatie radicala casa, familia, averea, mentalitate si raspunderea profesionala sau imaginea publica pentru un an de acum in colo.

Intre 12 februarie (dupa ora 03:51′) si 14 februarie seara, nativii nu ar trebui sa se astepte la prea multa solicitudine din partea prietenilor, apropiatilor si nici chiar din partea persoanei cu care se afla intr-o relatie sentimentala; unii chiar vor avea sentimentul de singuratate, de abandon, de parasire. La inceputul zilei de 14 februarie – mare eveniment, mare! – Luna Neagra va parasi segmentul lor zodiacal si se va muta in Sagetator, ocupandu-se, de acum pana la sfarsitul acestui an, de banii lor castigati din munca.

Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, cele doua case ale sanatatii trec printr-o etapa delicata. Tineri, maturi sau mai in varsta, cu totii vor fi solicitati la nivel cerebral (fiziologie a creierului, procese mentale, fiziologia organelor de simt localizate in zona anatomica a capului). Nu sunt excluse lovituri, taieturi, cu sau fara sangerare. Mai sunt posibile procese congestive, inflamatii, febra.

Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, pot aparea primele semne ale unor disfunctii in regimul platilor salariale ori modificari determinate de aplicarea actelor normative de data recenta. Posibile conflicte la locul de munca, situatii complexe care destabilizeaza relatiile cu sefii sau cu colegii dar care pun problema unor schimbari radicale. Unii vor fi tentati sa-si dea demisia ori sa-si caute, in mare graba, alt loc de munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...