Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 11 – 17 Aprilie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 11 – 17 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Trama astrala conturata saptamana trecuta prin modificarea unor tranzite este intarita, in perioada 11-17 aprilie, de noile pozitii planetare.

Pe de o parte, Micul Benefic care va parasi pe 11 aprilie casa a VII-a. Astfel, Venus nu va mai putea sa atenueze o serie de conflicte mai vechi si nici sa tempereze impulsivitatea lui Marte in Taur. Venus va intra in casa banilor si beneficiilor materiale si va inlesni speculatiile financiare si valorificarea unor oportunitati prin combinatii, invaluiri si jocuri de cuvinte.

Cele concretizate in preajma datei de 15 aprilie au insa o doza de risc sau de imoralitate care, la un moment dat, se va intoarce impotriva nativilor. Mercur va intra pe 15 aprilie in casa dusmaniilor si a proceselor. Cuvintele sunt cele vinovate, fie cele spuse in trecut, fie cele rostite, acum, sub presiunea evenimentelor. Multe dintre faptele petrecute in ultimii doi vor fi analizate sau reevaluate.

Atentie la zilele de 17 si 18 aprilie cand Marte va primi o cuadratura la grad perfect de la Jupiter, care nu va mai functiona ca Mare Benefic, ci ca Jupiter tonans (Jupiter al trasnetelor). El poate “trasni” si in stanga si in dreapta, adica atat spre Taur. casa a VII-a cat si spre Scorpion, respectiv casa I, implicand direct persoana unui nativ sau relatiile lui parteneriale sau de rivalitate.

Mai este un rastimp al tensiunilor, in vartejul carora este angrenata fie familia, fie averea, fie casa, fie patrimoniul de orice fel, intre 13 si 14 aprilie, cand, chiar daca nu se petrec evenimente concrete, simpla speculatie cu privire la o posibila lezare a ipostazelor enumerate mai sus, sperie si enerveaza.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...