Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 10-16 Septembrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 10-16 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), nativii se pot ocupa de rezolvarea pe cai legale a unei probleme materiale sau de punerea la punct a unor premize banesti intr-un proiect amplu. Intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, continua seria intalnirilor cu scop precis, a discutiilor “la obiect”, pe baza de acte, documente etc. Nuanta este una administrativa. Nativii, daca sunt implicati in actiunea unui grup de initiativa, vor incerca sa-si impuna punctul de vedere, sa organizeze, sa stabileasca criterii s.a.m.d. Nu intotdeauna acest “interventionism” si acest activism este primit cu bratele deschise. Unii s-ar putea simti deranjati de acest fel de a fi coordonati si controlati de unde si riscul unor ostilitati tacute dar vizibile sau chiar al unor opozitii fatise ori al unor eschive care ar trebui sa dea de gandit atat asupra onestitatii acelora cat si asupra metodelor afisate de Scorpionul insusi.

Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), absenta sau abandon surprinzator al unui membru de familie: Scorpionul isi vede neabatut de interesele lui. Reprosurile nu conteaza.

Intre 15 si 16 septembrie, sentimentele, relatiile afective, emotiile vor fi la cote uriase. Luna Plina in Pesti ii incarca pana la refuz pe Scorpioni cu numeroase stari de spirit, multe dintre ele contradictorii, care subrezesc echilibrul interior. Manati de patimi, traind confuz, “ca in vis”, si visand secvente aidoma realitatii, acesti nativi se vor lasa de-a dreptul inecati in prea plinul acestei Luni Pline dublate de o eclipsa, tot de Luna. Multe relatii pot intra in criza in aceste zile dar si reciproca e valabila, adica unii nativi pot face, in preajma acestei date, pasiunii inexplicabile pentru o persoana, din categoria “ceasul rau, pisica neagra” sau “saptamana oarba”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...