Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 10 – 16 Octombrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10 – 16 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 10 – 16 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 10 octombrie Nodul Nord al Lunii va intra in casa a XI-a unde, mai bine de 18 luni, va face ca relatiile de prietenie liber consimtita sa fie profund revizuite. Nodul Sud, adica Pedeapsa in Viata, va intra in casa a V-a a relatiilor afective, a sentimentelor de dragoste si a aventurilor sau a relatiilor cu copiii; acest sector mai controleaza si creativitatea, sensibilitatea artistica sau sporturile, distractiile, speculatii financiare.

Toate aceste sectoare de viata vor cunoaste transformari profunde, unele dintre ele provocand suferinta. Intre 10 si 11 octombrie dimineata, relatiile de prietenie, de colaborare sau de implicare in forme de activitate colectiva (cluburi, grupuri de initiativa, asociatii, fundatii, partide) vor trece prin probe de foc. Vor fi puse la incercare soliditatea relatiilor, onestitatea, eficienta, rolul si rostul lor. Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie se pot produce tot felul de tulburari ale starii de sanatate sau ale functionarii psihicului.

Pe 13 octombrie rezistenta nervoasa a Scorpionilor va fi la cote mici; este bine ca acestia sa nu ia decizii sau sa treaca la actiune pe acest fond interior subred care se mentine, in aceiasi parametri, pana pe 16/17 octombrie cand, informatiile primite (secrete dezvaluite, avertismente discrete ori intuitii) ii alarmeaza.

Intre 14 si 16 octombrie dimineata ceva ii indarjeste, ii mobilizeaza si ii obliga sa faca strategii si calcule. In dupa-amiaza zilei de 16 octombrie vor fi obligati de realitatile cu care se confrunta (sau cu limitele pe care le ating), sa-si faca o serie de planuri adecvate situatiei de moment sau perspectivei ce se contureaza. Tot in preajma acestei date, cineva cunoscut ori chiar drag lor se poarta cum nu trebuie, dezamageste sau il pune pe nativ intr-o situatie delicata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...