Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 10-16 Martie 2018


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 10-16 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 10 martie, chestiunile cotidiene urgente ii vor obliga pe nativi sa alerge de colo-colo pentru obtine aprobari, pentru a depune documente. Uneori, va fi vorba de chestiunile banesti curente, alteori, va fi vorba de rapida rezolvare a unui nou loc de munca, motiv pentru care se pot prezenta la audieri, interviuri, discutii de principiu ori doar pentru completarea si depunerea unui dosar in vederea angajarii.

Pe 10 martie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda, postura astrala in care va ramane pana la jumatatea lunii iulie a.c. Evenimentul va avea un ecou puternic asupra existentei pentru ca tranzitul jupiterian are loc in casa I a personalitatii Scorpionilor care vor fi, astfel, obligati sa treaca prin momente de cumpana. Unele evenimente se vor tese in jurul persoanei lor, alteori, ar putea fi vorba de motivatii exterioare (functie, imagine publica) sau de raspundere si echilibru familial ceea ce va presupune un efort major din partea nativilor sa faca fata unui tip de provocare existentiala pe care l-au mai trait doar de cateva ori. Cei care au acum in jur de saizeci de ani au trait un context asemanator doar de cinci ori doar ca, atunci cand s-a produs prima intoarcere jupiteriana, ei erau copii si nu au putut acumula o lectie de viata semnificativa care sa le serveasca acum drept exemplu orientativ.

Intre 10 martie, dupa ora 11:52′, si 13 martie, la miezul noptii, disponibilitate minima pentru un dialog sincer si deschis. Atitudine circumspecta.

Intre 13 martie, dupa ora 00:45′, si dimineata zilei de 15 martie, stres familial, surprize neplacute domestice sau locative.

Intre 15 martie, dupa ora 12:12′, si 16 martie, cei tineri se vor lasa cuprinsi de dor, melancolie, duiosie, evadare sentimentala; afectivitate dorita, cautata, cultivata, gustata din plin.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...