Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 10-16 iunie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 10-16 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 iunie, chestiunile parteneriale, de afaceri, contractuale, de colaborare, conjugale, procesuale pot ridica chestiuni legate de venituri si plati. Fiind vorba, aproape intotdeauna, de implicarea altor persoane sau institutii, rezolvarea lor va fi dificila si il va obliga pe Scorpion sa faca fata unui “front de lucru” alcatuit din premize, interese si solutii divergente. Pe care sa o aleaga? Ce sa sacrifice, greu de spus!

Intre 10 iunie, dupa ora 14:37′, si inceputul zilei de 13 iunie,nativii continua sa nu prea aiba chef de vorba. Vor fi concentrati pe problemele lor si nu vor avea dispozitia necesara pentru conversatii, vizite, escapade in natura, calatorii. Nici de invatat nu au chef, chiar daca, data la care urmeaza sa sustina niste examene, se apropie. Cei maturi poarta in sufletul lor, in functie de motivul care le-a provocat, revolta si ciuda mocnita.

Incepand cu dupa-amiaza zilei de 10 iunie, Jupiter va reveni la mersul direct, ceea ce ii va permite sa-si etaleze virtutile de binefacator si protector doar ca, efluviile lui astrale se vor indrepta spre casa a XII-a a tainelor, necunoscutului si experientelor kharmice. Aceasta postura jupiteriana va fi perceputa de catre nativi ca o predispozitie interioara, ca o presimtire, ca un suflu subtil care ii anima. Jupiter poate actiona in secret, inlaturand piedicile din calea nativului. Dar, acest lucru il vor intelege mai tarziu.

Intre 13 iunie, dupa ora 02:45′ si prima parte a zilei de 15 iunie, posibile mici tensiuni intre sotul/sotia nativului si rudele apropiate, mai in varsta. O intamplare neprevazuta va necesita calm si diplomatie pentru a nu compromite relatiile de familie.

Intre 15 iunie, dupa ora 13:18′ si 16 iunie, rastimp favorabil pentru a asculta glasul dragostei, pentru a se dedica activitatilor de creatie care au nevoie de liniste interioara si inspiratie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...