Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 10-16 Ianuarie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 10 – 16 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 10 si 11 ianuarie, cei care s-au nascut in Scorpion fac trieri ale cunostintelor, mai vechi sau mai noi, mai utile la un moment dat sau mai insignifiante. O vor face fara mila si fara teama (sau grija) ca-i vor supara pe aceia.

Nici n-as zice ca “taie in carne vie”. Nu. Pur si simplu ridica din umeri, intorc spatele si astfel incheie nu doar discutia ci si un lung sir de situatii si evenimente care i-au legat si care au reprezentat liantul care le cimenta prietenia sau cooperarea. Seara zilei de 14, apoi 15 si 16 ianuarie se asociaza cu nevoia imperioasa de a se intoarce la binefacerile intuitiei.

Au destul de multa sustinere astrala pentru a se dedica unor analize profunde care le vor permite, peste putin timp, sa ia deciziile corecte si justificate, chiar daca, la momentul respectiv, cei din afara nu vor intelege ratiunea acelor gesturi. Pe 16 ianuarie e ziua banilor, a intrarii in normalitate prin plati curente.

Marte va intra pe 12 Marte in zodia Pesti si, de aici, va functiona in functie de varsta fiecarui nativ si a biografiei lui de moment, in sensul unei dezlantuiri de senzualitate si sexualitate; alteori, vor ravasi doar ordinea fiecarei zile cu o dezordine ce, prin inedit, suspans, aventura si frison, o sa le dea iluzia ca traiesc din plin.

In lipsa unui partener real, din 12 ianuarie, ei pot cadea, pentru cateva saptamani, in reverie, in visare, in nostalgie, in rememorari care ii pot impinge sa-si caute iubirile de-odinioara. Stiti doar ca Scorpionul nu uita pe nimeni si nimic din viata afectiva sau erotica. Contestari in planul autoritatii, intreaga saptamana.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...