Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 10-16 Decembrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 10-16 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), starea de sanatate va fi fluctuanta, fara a fi vorba de o boala anume. Dispozitia lor interioara va oscila in functie de provocarile care vin spre ei dar, nota generala, chiar si in absenta acestor stimuli, va fi de nervozitate. O atentie sporita trebuie sa manifeste cei care sufera de hipertensiune arteriala.

La locul de munca se pot ivi situatii neprevazute care pot intrerupe bunul mers al activitatii. In cazuri particulare, unii Scorpioni pot trece prin revizuiri ale locului si rolului lor la locul de munca. Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), perioada proasta pentru orice fel de discutie care vizeaza o impacare, o intelegere, o negociere, o intermediere intre colaboratori, parteneri de viata sau parti implicate intr-un conflict/proces.

Interventiile sau initiativele unui membru de familie nu sunt binevenite, interesul acelora avand rolul de a complica situatia cu latura subiectiva a unui interes personal. Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), discutii multe dar fara prea rezultate privitoare la o reglementare financiara sau la un demers care depinde de institutiile statului. Luna Plina care se va produce in acest rastimp nu va aduce o rezolvare ci va evidentia si mai mult discrepantele.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, Scorpionii, desi isi vor consolida o convingere, vor manifesta multa reticenta in rostirea unor pareri in spatiul public. Mai degraba poate fi vorba de o “strategie a tacerii” in asteptarea momentului oportun.

Sentimentele vor fi rascolite de amintiri neplacute, de remuscari, de pareri de rau legate de o persoana draga, de relatia in sine sau chiar de propriul lor comportament neinspirat, la un moment dat. In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), problemele legate de imagine si exercitarea unei functii se vor pune in teremenii orgoliului, a vanitatii si a mandriei.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...