Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 1-7 Iulie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 1-7 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 iulie dupa-amiaza, clipe de abandon sau, daca nativii sunt prea solicitati ori de-a dreptul hartuiti, de lehamite; ei vor avea, in aceasta ultima ipoteza, tentatia de a lasa totul balta, de a se calma si de a a mana analiza situatiei in care se afla, pentru al data.

Intre 2 iulie, dupa ora 19, si 5 iulie dimineața, tranzitul Lunii prin Scorpion genera un dublu trigon regal pe semne de Apa care vor crea brese in taria lor morala sau in echilibrul sufletesc; ei vor incepe sa simta teama de necunoscut, spaima de intorsatura pe care o pot lua evenimentele pe care nu le pot controla, aproape deloc. Doar in cazuri speciale, Scorpionii care desfasoara activitati artistice vor putea fructifica aceasta stare de tremolo interior, de frison cu valente creative sau interpretative, avand intuitii exceptionale si viziuni originale.

La inceputul zilei de 5 iulie, Venus va intra in zodia Gemenilor si, din aceasta pozitie, le va permite unora dintre nativi sa obtina un beneficiu, o inlesnire, un cadou, mai ales in urma unui dialog de natura sa convinga o persoana sau pe reprezentantul unei institutii ca merita increderea si ajutorul lor. Noroc la negocieri care presupun un partaj, iesirea din indiviziune in urma unui divort sau in cazul unei mosteniri.

Intre 5 iulie, dupa ora 08, si 7 iulie seara, probleme legate de acte, certificate, documente oficiale referitoare la bani sau la o ipostaza ce tine de un regim salarial care se schimba brusc. Pe 6 iulie, Mercur va intra in zodia Leului si le va da, mai ales celor tineri, posibilitatea afirmarii personale prin dialog, luare de cuvant exemplara in fata unui public cu statut oficial (juriu, prezidiu, comisie, plen al unui for national sau international, etc.).

Din 7 iulie, dupa ora 20:45′, noi premize intr-un conflict de idei si convingeri cu efecte puternice asupra constiintei de sine si a conceptiilor de viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...