Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 1-7 Aprilie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 1-7 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 aprilie (dupa ora 07:20′) si 2 aprilie seara, Scorpionii vor incerca un amestec de dorinte contradictorii, de tendinte nerealiste ori de cate ori va fi vorba despre bani cash, castiguri materiale, avantaje care, in timp, pot “produce bani”.

Intre 2 aprilie (dupa ora 21:27′) si noaptea de 4 aprilie, perioada plina de sensibilitate in care nativii pot da dovada de o sensibilitate iesita din comun, de aspiratii frumoase. Intentiile lor sentimentale vor fi serioase chiar daca ei nu vor declara asta cu voce tare sau in ciuda unui comportament alinat, gales, provocator, care ar trimite cu gandul mai degraba la aventura, flirt, decat la o relatie serioasa pe care sa o respecte si sa o cultive. Intrarea Planetei Venus in zodia Pestilor, intr-o postura de “exaltare”, chiar daca, pentru doua-trei saptamani, va ramane in mers retrograd, in casa a V-a a sentimentelor, alaturi de alte planete, va colora si va intensifica aceste trairi nobile. In cele mai multe cazuri, prezenta Scorpionilor va fi fascinanta.

Intre 5 aprilie (dupa ora 00:14′) si 7 aprilie dimineata, perioada dedicata bataliilor scurte si castigate rapid, fara prea mult efort, mai mult pe baza de intimidare a adversarului sau pe o evidenta convingatoare a faptelor invocate, abil, de catre nativi.

Pe 7 aprilie (dupa ora 07:20′), dorinta de a actiona chibzuit in toate relatiile cu prietenii. Scorpionii nu-i vor parasi pe aceia la greu dar nici nu se vor repezi cu “arme si bagaje” in proiectele acelora. Cu multa precautie, fireasca lor, nativii ii vor cerceta pe oamenii vizati de investitia lor umana, morala, sociala, culturala nu doar economica, ca sa stie pentru cine isi pun obrazul. Gesturi sugestive, comportament elocvent, aluzii, ironii, glume cu subinteles menite sa atraga celui drag din viata lor ca e cazul sa corecteze un detaliu de viata personala daca vrea ca relatia sa mearga mai departe. Posibil conflict la locul de munca sau eveniment care le da programul de lucru peste cap.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...