Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 09 – 15 Ianuarie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 09 – 15 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 10 ianuarie, comunicarea este segmentul vizat de un tranzit important al momentului. Este vorba de faza de Luna Noua in Capricorn, care priveste casa a III-a si care va ridica importante bariere de intelegere verbala, ideatica sau empatica.

Nici Scorpionii nu vor fi in forma, prestatiile lor, mai ales cele publice, avand un aer agresiv sau, in cazul verificarii cunostintelor, mecanismele lor de gandire ce se reflecta in continut, limbaj, frazare, stil au un aspect rigid, lasand examinatorilor impresia ca nu sunt suficient de bine pregatiti. Celebra lor abilitate nu le va veni in ajutor, ea insasi fiind stingherita de contextul astral.

Drumurile, mai ales sub forma celor neprevazute, trebuie evitate sau bine pregatite, chiar daca, situatia impune o deplasare in mare graba. Intre 11 si 12 ianuarie, Scorpionii riposteaza brutal, categoric, pe ton ridicat, intr-o chestiune de familie. Mai bine zis, nativul nu are rabdare sa inteleaga despre ce e vorba si le-o “reteaza scurt” celor care il solicita si, prin asta, il enerveaza.

Intre 13 si 14 ianuarie, tranzitele prin Pesti le pot fi favorabile, la un moment dat, intr-o relatie personala, de suflet sau care indica implicare emotionala, dar ele contureaza mai degraba divergente cu prietenii, cu aliatii, cu tovarasii de drum intr-un spatiu al cooperarii pe o directie sau un interes comun. Scorpionii identifica la acestia derapaje de comportament, de intentie sau de loialitate.

De cele mai multe ori, in aceasta situatie, este vorba si de o miza baneasca dar ea nu e singura pentru ca ei ar mai putea identifica si o latura incorecta care, intr-adevar, nu trebuie tolerata.

Pe 15 ianuarie, sectorul munca este incarcat de tensiuni, de nemultumiri caracterizate prin sicane, rafuieli, imposibilitatea de a dialoga. Perioada in care pot fi resimtite dureri de cap si tulburarile de vedere sau de echilibru.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...