Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 09-15 Aprilie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 09-15 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, negocierile si discutiile cu privire la un parteneriat, la un demers productiv in intentie, la un aspect profitabil din varii puncte de vedere (conjugal, partenerial in general, contractuale, lucrativ). Dialogul initiat insa de nativi nu va fi unul de complezenta si nici unul agreabil, lesnicios ci, dimpotriva, un ferm, autoritar.

Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie pana pe 12 aprilie dimineata, nota generala este de discutii (uneori fara finalitate) cu privire la bani, finantari, ajutoare, obtinerea un avantaje, inlesniri si beneficii materiale sau banesti. Oricat s-ar delibera pe aceasta tema, nu se va ajunge prea repede ori nu se va ajunge la solutia dorita de nativi.

Fie se lovesc de un cadru juridic, legislativ ori de ordin moral care le zadarniceste pretentiile ori alti factori de risc opereaza limitari in privinta sumei sau contextului dorit de acestia. A nu se forta nota. Din a doua parte a zilei de 12 aprilie pana pe 14 aprilie dimineata, comunicarea schioapata.

Indiferent cu cine ar vorbi si indiferent ce ar dori sa comunice, Scorpionii se vor controla, lasand impresia ca sunt inhibati si stresati.

Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie, se contureaza un impuls mai puternic decat toate auto-cenzurile care ii imping sa actioneze in directia de unde le vine blocajul, in dorinta de a-l anihila sau contracara. Intr-o astfel de ipoteza, comportamentul sau discursul lor va lua aspectul unei “tasniri” personale, vehemente si imperative.

Dar, 14, 15 aprilie, precum si urmatoarele zile, se vor asocia, din punct de vedere astral, cu riscul iesirii la suprafata a unor unor fapte sau realitati care nu-i avantajeaza. Unele pot avea o legatura directa cu munca, cu relatiile de serviciu, altele pot viza starea de sanatate a carei alterare sa fie justificata de stresul in care traiesc sau de socul evenimentelor cu care se confrunta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...