Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 08-14 Octombrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 08-14 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32), Scorpionii se vor confrunta cu doua tendinte dar si cu doua tentatii opuse: cea care ii va impinge pe nativi sa se poarte categoric, “nemilos”, dur, sa vorbeasca taios si raspicat si cea care ii va face, din frica sau din prudenta, sa se sustraga unei atitudini radicale. Va fi un joc bazat pe analiza celor stiute (doar) de ei si a evolutiei situatiei cu care se confrunta. Dar, in fata unei provocari, Scorpionii pot risca adoptand un joc periculos bazat pe dorinta de a intimida sau de a descuraja un adversar, transformandu-se astfel in parteneri dificili de dialog, greu de “doborat”, redutabili prin capacitatea de a rezista la presiune psihica. Pe o alta directie zodiacala, deplasarile se pot asocia cu incidente, cu interdictii (de circulatie), cu blocaje (ale unor trasee) sau cu conditii grele de drum. In cazul in care vor sustine examene, nativii nu vor obosi, nu se vor intimida, fiind avantajati cei care vor sustine examene teoretice la discipline precise (matematica, informatica, fizica) si probe practice pentru meseriile tehnice.

Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43), posibile surprize sau informatii cu privire la un membru de familie care mira (uimesc?).

Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09), sentimentele vor construi un univers dezordonat, confuz dar intens, motiv pentru care nativii, preocupati de alte aspecte de viata mai importante, le vor reprima sau le vor ignora.

Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, stari organice proaste, justificate de suprasolicitare si tensiunea nervoasa in care traiesc: migrene, probleme de vedere, stare de spirit agitata si neliniste. Pentru unii Scorpioni, trecutul poate iesi la suprafata cu forta unei eruptii vulcanice: aspect profund karmic, cu nuanta de justitie divina.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...