Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 08-14 Noiembrie 2014


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 08 Noiembrie – 14 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Provocarile din afara vizeaza persoana unui nativ ce apartine acestei zodii, personalitatea, comportamentul, trairile sau – cine stie? – chiar destinul. Este ultima zvacnire de forta a planetei Saturn, care se pregateste sa paraseasca zodia Scorpionului si care acum, combinandu-si vibratia cu cea a Soarelui si cu a celor doua planete personale – Venus si Mercur – demonstreaza ca nu si-a epuizat rolul astral. Pe acest fundal, orice este posibil.

Depinde de zestrea astrala a fiecarei persoanei ce s-a nascut in aceasta zodie si de intreaga evolutie personala si sociala de pana acum. Vor fi si oameni pe care acest Saturn, aflat pe ultima turnanta, ii va lua pe nepregatite (poate unii tineri, poate unele femei).

Vor fi insa adulti care vor iesi victoriosi. Nu si cei care arunca in joc numele, functia sau “obrazul”. Miza puterii, pe relatia casa I/casa a X-a, e acum de-a dreptul dramatica. Cutremure la locul de munca, evenimente ce denota ca destinul nu e tocmai vorba goala. Rasturnarile de situatie ce privesc munca, venitul sau imaginea (ori toate trei la un loc) pot pleca de la nemultumiri vechi, de la ostilitati mocnite, de la incapatanari, ambitii sau principii rigide.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...