Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 08 – 14 August 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08 – 14 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 08 – 14 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Se anunta momente importante pentru acesti nativi cu privire la imaginea publica, numele, notorietatea, succesul, autoritatea sociala sau valoarea lor profesionala. Casa a X-a legata de zodia Leului, fundamentala pentru evolutia individului, pentru ridicarea si implinirea lui pe toate planurile, va fi, intre 8 si 14 august, si mai solicitata.

Nu doar Soarele va lucra acolo intens ci si Venus retrograda, prezenta langa un Marte furtunos si implacabil, vor pune intr-o ecuatia conflictuala, in functie de logica vietii fiecarui nativ, viata de fiecare zi a Scorpionilor. Aceasta combinatie astrala va creea efecte pana in a doua jumatate a lunii septembrie a.c. ridicand la un nivel foarte ridicat cota de alarma. In plus, din 11 august, dispare protectia Marelui Benefic, care a stat aici timp de un an. Jupiter va intra, din acea zi, in casa aliatilor si prietenilor de conjunctura unde va cunoaste o stingere a entuziasmului.

Relatiile se vor tria, de acum in acolo, si se vor mentine strict pe baza interesului material, pe pragmatism. Conflicte interioare si ostilitati intre partenerii de toate categoriile (8 august), discutii fara sfarsit despre bani ori consultari pe chestiuni financiare si administrative (9 si 10 august). Tendinta de izolare necesara unei analize atente a situatiei de moment (11 si 12 august).

Prezenta publica, confruntari de opinii, implicare in chestiuni oficiale (13 si 14 august) cu impact mai mult sau mai putin intens resimtit de catre nativ, in functie de varsta actuala si de locul si rolului lui in societate. 8 si 11 august – o perioada legata de riscuri personale, de incercari in planul echilibrului sufletesc si de ingrijorari sau nemultumiri cu privire la evolutia unei situatii in care sunt implicati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...