Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 07 – 13 Noiembrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 07 – 13 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 7 noiembrie nativii din Scorpion pot sa intalneasca o persoana care se va dovedi a juca un rol important in viata lor, chiar daca, pentru moment nu se intrunesc datele pentru ca relatia sau persoana sa fie privita ca atare. Poate fi vorba de un avantaj bilateral sau o conlucrare reciproc avantajoasa.

Intre 8 si 9 noiembrie, Scorpionii incep sa simta cum spiritul lor se destinde. Planeta Venus intra in casa ce patroneaza secretele, aspectele de viata ascunse si le produce o revelatie. Evolutia starii de sanatate a organismului lor depinde mult de aceste transfigurari interioare cu rol de psiho-terapie. Intre 10 si 12 noiembrie, pana la pranz, Scorpionii fac baie in efluviile astrale ale momentului ce corespund zodiei lor.

Mercur le rafineaza perceptiile, procesele mentale, intuitiile si capacitatea e manipulare a celor din jur prin vorbe mestesugite si strategii dibace. Ziua de 11 noiembrie este ziua lor, pentru atunci va avea loc faza de Luna Noua. Este noul lor “inceput de an astral”, cand incheie socotelile cu trecutul si se dedica proiectelor viitoare.

Momentul se manifesta cu precadere in plan personal. La sfarsitul zilei de 12 noiembrie, Marte, guvernatorul lor nocturn, intra in Balanta si se alatura vibratiei planetei Venus, favorizand cristalizarile de idealuri, dorintele sau mizele de viata ce nu sunt, deocamdata, rostite public dar care au, ca motivatie interioara, dorinta de revansa sau placerea unei demonstratii de forta. Cele doua planete vor arunca o latura conflictuala tuturor relatiilor parteneriale.

Pe 13 noiembrie, Scorpionii incearca sa intre in normalitate sau in legalitate, ori sa puna in ordine o serie de plati (restante, contestate, reanalizate etc.) si relatii financiare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...