Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 07 – 13 Martie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 07 – 13 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cele mai importante aspecte astrale pentru acesti nativi se construiesc in jurul casei a VI-a, care are mai multe semnificatii existentiale.

In primul rand este vorba de sanatate, marcata negativ de tranzitetele momentului. Vizate sunt organele de simt din zona capului, functiile cerebrale, activitatea neurologica, coordonarea gandiri, a limbajului si a comportamentului, fiziologia organelor de simt (auz,vaz, gust, miros).

In unele cazuri, prin raportare si la harta personala, mai accentuata poate fi o hipofunctie; in alte cazuri subrezirea poate proveni de la un exces (munca, stres, crize de nervi, tensiune nervoasa, necazuri) si de la o igiena defectuoasa a muncii si a vietii.

Ceilalti factori (varsta, alte afectiuni instalate care agraveaza starea generala) tin de conditia fiecarui nativ in parte. Al doilea sector vulnerabil este cel legat de regimul muncii unde pot aparea nu doar conflicte, acuzatii, anchete, ci si intreruperea brusca a relatiilor de munca, sanctiunile drastice sau conflictele colective in care acestia se angajeaza si care le pericliteaza siguranta zilei de maine.

Nu sunt insa excluse si evenimentele prin care trece institutia la care lucreaza si care se pot reflecta amenintator si asupra salariatilor, dintre care se recruteaza si Scorpionii. Pentru cei tineri si fara griji, viata afectiva poate fi traita la cote maxime, ei dedicandu-se sectorului suflet (povesti de amor, sex) cu mult entuziasm, cu o curiozitate nascuta din dorinta de autocunoastere sau dintr-un lant de efluvii sentimentale ce pun stapanire pe ei.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: