Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 07-13 Mai 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07-13 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 07-13 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, se contureaza multe “ipoteze de lucru” cu privire la intalnirile si discutiile menite sa pune bazele unei activitati consfintite printr-un contract. Cele mai avantajate vor fi relatiile de afaceri. Mai pot fi destul de bine aparate interesele personale in orice tip de partaj (in urma unui divort, al iesirii dintr-o asociere, contract, afacere etc.). Nativii ar trebui sa se astepte la pozitii ferme din partea adversarilor dintr-un proces, care se vor dovedi greu de dislocat prin tertipuri sau “oferte”. La randul lor, si Scorpionii “vor tine la pret” ori de cate ori, in aceste zile, vor negocia partea lor de castig dintr-un un contract.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, discutii in contradictoriu, cu actele pe masa, pentru banii, bunurile si avantajele de care au beneficiat sau pe care vor sa le primeasca. Exista si o componenta juridica, ce coloreaza in chip diferit aceste intalniri, astfel ca ele se pot desfasura pe un fond tensionat, ostil lor.

Intre 10 si 11 mai, gandurile nativilor din acest semn zodiacal nu vor fi senine. Mintea lor nu va putea zbura departe, animata de vise, sperante ea fiind obligata sa “proceseze” datele unei realitati imediate, in care pot fi implicate, persoane apropiate sufleteste sau copiii lor. Zile de dezamagire sau de stinghereala provenind de la felul in care vor fi tratati de unele persoane cu care s-au aflat, mai demult, in relatii apropiate sau de care au fost legati prin interese comune.

Intre 12 si 13 mai, conflictele se acutizeaza. Scorpionii vor adopta o atitudine interpretata de unii drept fronda, iar de altii drept orgoliu ori sfidare. Indiferent insa de nuanta, va fi vorba de incercarea de a depasi momentul sugerand siguranta de sine si stabilitatea socio – profesionala dar, contextul este alimentat de Focul exacerbat de mai multe trigoane regale, care se construiesc in acest rastimp, pe casele II, VI si X, dand sectorului vietii publice si a inaltarii in rang o dinamica spectaculoasa siriscanta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...