Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 07 – 13 Februarie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 07 – 13 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

7 februarie e o zi care poate aduce delimitari, despartiri sau instrainari de fosti tovarasi de drum, prieteni sau apropiati.

Nota generala ca o una sau mai multe persoane isi schimba in mod vadit atitudinea. O strangere de inima, o incruntare, vor fi doar cele mai usor de observat de un ochi avizat. Nimeni nu va sti ecoul acestor gesturi si ecouri venite dinafara. Perioada cuprinsa intre 8 si 10 februarie va fi perceputa de ei ca un moment necesar pentru evaluari, echilibrari interioare, pregatiri.

Dubla opozitie care opereaza pe axa Berbec/Balanta, functioneaza pentru acesti nativi pe casele VI – XII, punand in ecuatie cele stiute cu cele nestiute. Aceasta ecuatie cu mai multe necunoscute contribuie la actuala recalibrare personala, in continuare, si intre 10 si 12 februarie. Scorpionii vor fi preocupati de propria lor persoana. Motivele pot fi numeroase, sigur insa ca, in acele zilele, nu-i intereseaza nimeni si nimic in afara de ceea cei priveste direct si personal.

E o concentrare de actiune si gandire pe propria persoana. Doar ca, la mijloc, intra de-a valma o serie de chestiuni care trebuie sa fie tinute sub control; meseria, functia, imaginea, casa, patrimoniul, copii. Pentru ca toate problemele sa fie bine controlate ei realizeaza ca trebuie sa fie mai intai sanatosi, in forma psihica buna si concentrati pe esenta lucrurilor.

De aici si o detasare de tot ceea ce presupune delectare, timp liber, hobby, divertisment sau evadare. In preajma datei de 7 februarie se mai poate produce un eveniment cu impact asupra unei chestiuni ce tine de demnitate, onorabilitate sau verticalitate care se va revela sau reedita la sfarsitul lunii mai 2015.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...