Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 06 – 12 Iunie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 06 – 12 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 iunie, dimineata, Scorpionii se pot confrunta cu probleme de exprimare, de comunicare, aratandu-se ostili dialogului, refuzand sa faca declaratii ori marturisiri.

Ziua de 6 iunie continua cu o serie de ipostaze surprinzatoare, unele deranjate, altele care ii uimesc si-i destabilizeaza pentru moment, legate de casa, domiciliu, patrimoniu, avere, familie, relatii cu rudele apropiate si continua, in aceiasi nota, pana pe 8 iunie dimineata. In functie de logica vietii fiecaruia, aceste ipostaze pot capata tenta conflictului deschis, pot capata conotatii juridice ori invers, ele insele se pot dovedi a fi rezultatul unor consecinte legale.

Functia de protectie sau de atenuare a conflictelor exercitata de cei doi Beneficiu este mult diminuata, i fiind in cuadratura cu Soarele Scorpionilor. Asadar, nu e nici un paradox ca, in functie de situatie, blocate, cele doua planete potenteaza factorii de risc. Exploziile de orgoliu, crizele de mandrie, iesirile autoritare generate de planetele in tranzit prin semnul Leului, desi sunt justificate astrologic, trebui, pe cat posibil, reprimate. Intre 8 iunie si 10 iunie, pentru unii nativi se poate asterne o binecuvantata complicitate afectiva.

Unii traiesc din plin deliciile unei aventuri sau frisonul unei povesti de dragoste. Nota generala a acestor stari interioare este insa lipsa de masura, viziunile romantice, lipsite de realism ale unor constructii sentimentale. Parintii pot face gafe pedagogice luand decizii nejustificate sau abordand atitudini inconsecvente. Pe 11 si 12 iunie acesti nativi s-ar putea sa fie suprasolicitati la locul de munca sau sa lucreze sub presiunea unor termene limita.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...