Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 06-12 Decembrie 2014


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 06 Decembrie – 12 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 12 decembrie sau, cu o mica marja de toleranta, perioada cuprinsa intre 11 decembrie dupa-amiaza si 13 decembrie dimineata, este una mai tenebroasa pentru producerea si desfasurarea unor evenimente, de aceea, pentru unii ea poate capata chipul destinului.

Pentru persoanele cu o existenta obisnuita, pentru care viata nu inseamna expunere publica sau asumare a unor responsabilitati speciale poate fi vorba de o chestiune de legalitate; vor fi obligati sa tina cont dupa caz, de lege, obicei, norma etc. Dupa 10 decembrie, planeta Venus isi va incepe tranzitul prin casa dialogului, a schimbului de idei, a micii scolaritati.

Unora le poate aduce un strop de noroc, altora o incetinire a evolutiei evenimentelor legate de specificul acestei case: stirile vin mai greu, dupa insistente, persoanele cu care trebuie sa se intalneasca nu pot sa onoreze promisiunea sau vin (prea) tarziu. Mici dificultati se rezolva cu rabdare si metoda. Pentru elevi si pentru toti cei care, indiferent de varsta, invata, acumularea se face lent, uneori acestia confruntandu-se cu lipsa de entuziasm, fiind gata-gata sa abandoneze proiectul.

Luna Plina priveste banii in toate privintele: cei pe care trebuie sa-i primeasca, cei pe care trebuie sa-i cheltuiasca precum si regimul bunurilor si al foloaselor concrete. Teoretic, contextul nu e negativ dar, in viata unora, se poate produce o schimbare pe fondul unor clauze contractuale care sunt acum invocate de parteneri sau de terti.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...