Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 05 – 11 Septembrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 05 – 11 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 septembrie unii se pot risipi in discutii pe teme financiare. Se consulta, intreaba, cer explicatii inainte sa ia o decizie cu implicatii banesti. Intre 7 si 9 septembrie dimineata, Luna ii impinge spre activitati care le fac placere pentru ca ii plaseaza in zone rupte de realitate (lecturi filozofice, meditatii, viata religioasa).

Unii vor sa se echilibreze, altii doar sa uite mizeria vietii de fiecare zi; in sfarsit, altii vor sa capete ajutor divin prin rugaciune, post, penitenta, ascultare, spovedire etc. Cei care au probleme si nu au disponibilitate spre astfel de terapii sacre, se vor perpeli in cautarea unei solutii dar, pentru moment, nimic nu le pare convenabil. Intre 9 septembrie dimineata si 11 septembrie dupa-amiaza, predispozitia astrala se va concretiza, intr-o mare masura, in functie de harta nasterii personala, de Ascendent, de semn de generatie.

Aspectul, desi are o latura pozitiva, o poate accentua pe cealalta, cea conflictuala, agresiva, combativa, ardenta a tranzitului martian, astfel ca, unii pot inregistra un succes, o victorie de moment, in timp ce altii doar se vor lupta. Contradictiile, destul de puternice, mai ales cele din dimineata zilei de 11 septembrie, pot ridica piedici personale venite din domeniul public sau, invers, limitari si restrictii in domeniul de activitate (indiferent de locul si nivelul functiei) ori pot determina dispute si imagine controversata.

Incepand cu dupa-amiaza zilei de 11 septembrie si ulterior, pe 11 si 12 septembrie, nativii sunt extrem de preocupati de integrarea in diverse grupuri ce desfasoara o activitate cu scop practic, fie pentru a se defini pe sine prin referirea la importanta si valoarea acelei structuri, fie pentru a-si plasa mai eficient un potential personal ori pentru a capata protectia grupului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...