Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 05-11 Noiembrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05-11 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 05-11 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 noiembrie (pana la ora 16), Scorpionii vor avea memorie buna, precizie in idei, claritate in exprimare desi nu vor fi vorbareti.

Intre 6 noiembrie dupa-amiaza si 8 noiembrie, flash-uri de familie: atentionari, avertismente, mesaje si aluzii dar si posibile trairi ciudate (presimtiri, premonitii, etc.) cu privire la o ruda sau la un fapt de viata ce vizeaza intreaga familie.

Intre 9 si 11 noiembrie dimineata, amalgam de sentimente si emotii nascute din pareri de rau, regrete, dor. Perioada delicata pentru cei care traiesc povesti de dragoste macinate de indoieli si suparari. Pe 9 noiembrie, Marte va intra in casa a IV-a si, de acolo, va provoca revolte in viata de familie, situatii conflictuale ori ipostaze personale in care evenimentele exterioare ameninta casa, averea, caminul.

In restul zilei de 11 noiembrie (dupa ora 4 a.m.), enervari si controverse pe chestiuni minore sau pur si simplu din ambitie, manifestate cel mai adesea la locul de munca. Din punctul de vedere al sanatatii dureri de cap, tulburari de vedere, pusee de hipertensiune, stari proaste organice care se instaleaza “din senin” sau care trec repede, fara medicamente sau alte masuri terapeutice, tradand un sistem neuro – vegetativ dezechilibrat. Atentie la perioada din jurul datei de 11 noiembrie cand Scorpionii vor fi pusi la incercare si ar putea trece pe lana pericole sau ghinioane. Nu va fi o perioada buna pentru decizii, initiative sau inceputul nici unei activitati importante.

Doar pana pe 11 noiembrie, nativii mai pot beneficia de sprijinul lui Mercur in Scorpion (casa I a cerului lor astral) si de beneficiile planetei Venus in casa banilor. Totusi, oricat de mult temei le-ar da tranzitul lui Mercur prin semnul lor zodiacal, este bine sa se abtina si sa nu faca slalom printre legi, reguli si alte norme. Pana la urma, aceste artificii care-i scot, pe moment, din impas, vor avea costul lor care va trebui platit.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...