Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 05 – 11 Decembrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 05 – 11 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 7 decembrie, pana la ora pranzului, nativii din Scorpion lucreaza discret. Universul lor interior, greu de intrevazut de un ochi strain, este activ.

Acolo, Scorpionii au de gradinarit intens. Spre ei au venit, si vor continua sa vina, mesaje directe sau subliminale, pe care le analizeaza si le coreleaza cu ceea ce stiu, cu ceea ce presimt, cu ceea ce le spune dreapta lor judecata, cu evenimentele reale, exterioare. Intre timp cos panza fara sfarsit a asteptarii vigilente, ca nevasta lui Ulise.

Marte, Guvernatorul lor nocturn, se afla intr-o casa ascunsa, dar tocmai in asta sta valoarea, virtutea si vocatia lui, pentru nativii din Scorpion. El le da vigilenta si inteligenta superioara de a lasa impresia ca nu stiu, nu inteleg sau nu pot actiona, in timp ce planul capata tot mai mult contur. Intre 7 decembrie dupa-amiaza si 9 decembrie seara, Luna se va afla alaturi de planeta Venus si va face o pereche fericita cu Soarele acestor nativi care vor extrage din aceasta secventa astrala intregul beneficiu tainuit.

Acum se vor pune bazele unor initiative in numele carora se va actiona mai tarziu, nascute din orgoliu, vanitate, dorinta de revansa, victorie sau demonstratie de forta. Pe 10 si 11 decembrie, faza de Luna Noua poate sa-si impuna marcajul astral pe tot ceea ce inseamna bani, interes material, castig, speculatie financiara.

Un demers inceput acum care se poate derula pana la anul, pe vremea asta. Mercur va intra, pe 10 decembrie, in casa a III-a a comunicarii si, pentru cei tineri, va aduce rabdare la invatatura, metoda si disciplina, iar pentru altii, daca e cazul maturizare sau, de la caz la caz, in functie de varsta si rol in societate, capacitatea de a vorbi scurt, raspicat si la obiect.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...