Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 04-10 Noiembrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 04-10 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 noiembrie dimineata, nativii vor adopta pozitii intransigente in relatiile parteneriale. Forta cu care nativii isi vor combate rivalii sau competitorii va fi redutabila iar in jurul datei de 4 noiembrie, cand va avea loc faza de Luna Plina in Taur, pe casa a VII-a, vor reusi sa faca o bresa intr-un blocaj relational sau sa genereze premize noi, in avantajul lor, prin semnele de forta pe care le vor transmite prin comportament sau prin viu grai.

Intre 5 noiembrie, dupa ora 12:26′, si 7 noiembrie dimineata, ei pot derula discutii cu partile implicate in rezolvarea unei chestiuni de interes material din care Scorpionul ar avea de castigat.

In seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra in zodia Sagetatorului, in casa banilor obtinuti pentru munca depusa, ceea ce le va da posibilitatea sa-si formuleze corect si legitim un drept sau o revendicare salariala.

Intre 7 noiembrie, dupa ora 12:45′, si 9 noiembrie, la pranz, Scorpionii se vor confrunta cu o prejudecata, cu o convingere care ii impiedica sa gandeasca, degajat, o chestiune importanta de constiinta, in functie de care trebuie sa ia o decizie sau sa adopte o pozitie oficiala. Tranzitele momentului vor determina o puternica motivatie afectiva, subiectiva, cu tenta revendicata, de care se cramponeaza ca de un mare si esential adevar, si pentru care, cred ei, merita sa sacrifice totul.

Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra in zodia Scorpionului si le va da subtilitate in gand, finete in comportament si abilitate in viata de fiecare zi. Pe 9 noiembrie, Luna Neagra va intra in zodia Capricornului, in casa a III-a, creand premizele multor disfunctii la nivelul comunicarii si deplasarilor de scurta durata.

Intre 9 noiembrie, dupa ora 14:30′, si 10 noiembrie, posibile chestiuni oficiale, publice sau de imagine si notorietate care vor fi abordate in forta. Cele trei planete in tranzit prin Scorpion le vor da nativilor energie fizica si vigoare psihica, intreaga saptamana.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...