Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 04-10 Martie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 04-10 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 4 martie, dorinta de a se impune in fata partenerilor de dialog, de a-i intimida, de a si-i subordona ceea ce, poate sa dea roade in relatiile cu strainii dar in relatiile conjugale ea poate starni revolte (justificate!).

Intre 4 martie (dupa ora 12:06′) si 6 martie dupa-amiaza, slalom greoi printre obligatiile si datoriile banesti (fiscale) si capacitatea nativilor de a face rost de bani. Posibile presiuni exterioare care provin de un termen-limita, sau de la exercitarea unei autoritati in domeniu (decizii de impunere, amenzi, taxe obligatorii, popriri, s.a.).

Intre 6 martie (dupa ora 14:55′) si seara zilei de 8 martie, univers interior marcat de efuziuni lirice, de aspiratii puternice, de dorinta, intens resimtita, de a trai experiente culturale, artistice, religioase menite sa-i innobileze, sa-i educe, sa le cultive spiritul, sa-i rupa de contingent si sa compenseze lipsa de satisfactie a unei existente marcate de rutina. Planetele din casa a V-a le vor da posibilitatea nativilor sa-si reverse sentimentele de dragoste fata de copiii sau fata de persoanele dragi lor si le vor insufla disponibilitatea spre aventura si univers tandru “paralel”.

Intre 8 martie (dupa ora 18:46′) si 10 martie, moment al orgoliilor si vanitatilor greu de stapanit, sustinut astral de un trigon regal pe semne de Foc alcatuit din mai multe planete.

Din 10 martie, Marte va intra in casa relatiilor parteneriale si va introduce in comportamentul lor o nuanta combativa si o disponibilitate spre confruntarea directa cu oricine si pentru orice. Nota generala a saptamanii priveste sectorul muncii care este bantuit de negativismul opozitiei Uranus/Jupiter care va favoriza excesele, abuzurile si situatiile-limita in planul relatiilor inter-umane sau al exercitarii functiei. Posibil apel la justitie sau la reprezentantii legali pentru o reglementare urgenta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...