Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 04-10 Iunie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 04-10 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4, 5 si 6 iunie (pana la ora 6 dimineata), banii cuveniti din redevente, uzufruct, mosteniri sau toate discutiile de principiu ori in detaliu, in vederea stabilirii unor cadre legale de intrare in posesie a unor drepturi banesti, a unor bunuri materiale sau a unor avantaje (finantari, ajutoare, sponsorizari etc.) reprezinta cheia dar si tema principala a momentului. Nota generala este de avantaj, de moment prielnic creat de influenta Lunii Noi care va controla, pe 5 iunie, casa a VIII-a a acestor avantaje sau “noroace”. In ciuda acestui context favorabil exista si riscul unor pericole care pot fi prevenite prin vigilenta si atentie sporita in acest rastimp. Ele provin din increderea prea mare in prezumptiva evolutie favorabila, pe aceasta directie, fara a se tine seama si de conditionari legale, ce tin de acte sau de cadrul legislativ ori de interventia unor persoane care pot ridica obiectii si opozitii, blocand, astfel, respectivele demersuri.

Intre 6, 7 si prima parte a zilei de 8 iunie (pana la ora 9), se pot inregistra momente de indoiala, de frica cu privire la evolutia unei probleme personale. Scorpionii se pot teme in sinea lor de aspectele secrete ale unei chestiuni, numai de ei stiute, care, odata dezvaluite, ar complica rezolvarea problemei ori ar deschide un factor de conflict. In plan sentimental, etapa nu aduce fericire. Unii, preocupati de furtuna din sufletul lor, nu vor mai avea timp de “furtunile” altora. De aceea vor evita intalnirile si discutiile care ii irita si sa le abat atentia.

Intre 8, 9 si 10 iunie (pana la ora 16), Scorpionii vor fi strabatuti de o puternica dorinta de revansa, de revenire, de obtinere a succesului cu orice pret, ca sa-si “dreaga” imaginea controversata sau contestata. Atentie majora in ziua de 9 iunie cand, corectitudinea si onestitatea trebuie sa fie reperul major al nativilor. Perioada cand nativii se vor purta dur, autoritar, impulsiv si vor fi greu de temperat sau de convins de contrariul ideii care ii anima in prezent.

In restul zilei de 10 iunie (dupa ora 16), interes pentru relatii utile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...