Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 04 – 10 Februarie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 04 – 10 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 februarie (pana la ora 06:45′), nativii vor avea tot felul de idei si “porniri spontane” cu aspect de rabufnire motivata aparent, de ceva minor ce-i nemultumeste pe moment dar care, in realitate, este ecoul unor dezacorduri profunde cu partenerul de viata, cu cel de afaceri, cu colegul de proiect; dusmanii sunt inclusi. Aceste gesturi vor avea aspectul unor “iesiri nervoase” care vor fi trecute cu vederea de catre cei vizati.

Intre 5 februarie dimineata si 7 februarie (pana la ora 09:03′), discutii despre bani, consultari si informari necesare intocmirii unei documentatii in vederea obtinerii unor fonduri, ajutoare, imprumuturi, sustineri, etc. pe 5 februarie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda pana la inceputul lunii iunie a.c. Acest tranzit prin casa a XII-a a cerului lor astral, aparent, nu va genera furtuni si va fi trait usor; in realitate insa, in functie de harta personala, el poate provoca ganduri si fapte determinate de iesirea la iveala, din strafundurile subconstientului sau ale memoriei, a unor dorinte, stari de spirit sau consecinte ale unor evenimente care nu s-au vindecat. Intr-o alta dimensiune, functia lui Jupiter retrograd ar putea functiona insa ca Justitie divina, ca efect (plati) ale unor fapte din trecut care ii pot destabiliza pe nativi.

Intre 7 februarie dimineata si 9 februarie (pana ora 11:41′), tendinta de a da o turnura sentimentala, multor ipostaze marunte, curente ale vietii de fiecare zi. Vocatia religioasa va fi traita, de unii, mai intens, simtind nevoia sa mearga la biserica, sa se roage, etc.

Intre 9 februarie dimineata si 10 februarie, joc de imagine, dorinta de a impresiona, de a intimida. Scorpionii cu “resurse modeste” se vor limita in a “se da mari” sau a face pe interesantii. Planetele din casa a VI-a a sanatatii ii vor solicita pe nativi la capitolul functii cerebrale, vor inlesni accidentele localizate la cap sau ranile si traumatismele cu sangerare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...