Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 04 – 10 Aprilie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 04 – 10 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Probleme curente de munca si sanatate opereaza si pentru perioada cuprinsa intre 4 si 10 aprilie cu vigoare, la fel ca in saptamanile trecute.

Doar ca acum se adauga ceva, deloc nesemnificativ: o Luna Plina si o eclipsa chiar pe aceasta directie a caselor VI – XII , adineauri invocate. Sunt de asteptat momente semnificative sau macar cu valoare simbolica, de avertisment sau anticipare a ceea ce urmeaza sa se desfasoare pe aceste segmente: schimbari in regimul de munca propriu zis, modificari ale statutului personal (intr-o ierarhie, ca atributii etc.), ca raport salarial. Nu toate sunt primite cu inima deschisa pentru ca aceste modificari fie au capacitatea de a schimba stilul de viata fie de a-l complica.

Nu este moment ce poate fi trecut cu rabdare sau diplomatie, dimpotriva, trebuie luata o decizie, trebuie de dat un raspuns ferm, eventual de dus o mica “batalie”! Pentru apararea drepturilor anulate sau limitate.

In unele conditii, acest context astral, poate leza, supara sau enerva prin abuzul care se comite asupra dvs. Pastrati-va calmul dar nu ramaneti indiferenti. Daca este vorba de sanatate lucrurile stau, cel putin in preajma datei de 4 aprilie, sub semnul unei stari organice care se instaleaza brusc. Nu neaparat grav, dar deranjat sau alarmant. In functie de varsta si de starea de sanatate ori de intreg tabloul clinic, chiar si simptomele aparent banale trebui sa fie controlate.

Nu ezitati sa faceti un consult medical sau efectuarea unor analize. Atentie marita acolo unde exista afectiuni ce leaga intr-o logica anume functia rinichilor de tensiunea arteriala si functiile cerebrale. Zilele de 6, 7 si 8 aprilie pot aduce suparari mocnite, conflicte, incapatanari. Zile proaste pentru chestiuni procesuale.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...