Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 03-09 Septembrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 03-09 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), refacere interioara, mai ales in planul psihicului care pare sa-si gaseasca directia. Mici sanse care se vor manifesta discret, despre care nu se stie prea bine de unde vin si cum s-au conturat si care vor ramane, uneori, chiar nativilor invaluite in misterul cotidian.

Din 9 septembrie aici, in casa a XII-a, se va instala intr-un tranzit ce va dura un an, planeta Jupiter care, desi nu va opera pe o casa “activa” ci pe una subtila, va lucra, din umbra, pentru nativi inchizand usa dusmanilor sau deschizand portile unor oportunitati necesare Scorpionilor, in functie de varsta si locul in societate al fiecaruia dintre ei.

Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), se anunta furtuna in sufletul sau in constiinta nativilor: depinde ce le provoaca. Daca este vorba de relatii si sentimente personale atunci va rascoli sufletul. Daca este vorba de actiune, relatii sociale, imagine publica va influenta constiinta Scorpionului care nu va suporta sa fie pus la indoiala sau asezat in locuri care nu-i contin. Moment al revendicarilor, al replicilor dure, al razboiului pornit cu cineva.

In functie de statut, aceste conflicte pot, cobori, treptat, pana la nivelul banal al vecinilor inversunati sau al rudelor infuriate. Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), efortul Scorpionilor este de a face bani din piatra seaca. Unul dintre segmentele cele mai solicitate,in acest scop, va fi cel al prietenilor si cunostintelor care vor fi solicitate sa dea “o mana de ajutor”.

Rugamintile vor suna ca un ultimatum iar dialogurile vor avea aerul constrangerilor morale cu frecvente incursiuni in trecut (“ce-am facut eu pentru tine…”, “mi-ai ramas dator…”, etc.). Al doilea sector implicat in acest mecanism va fi cel al relatiilor cu copiii ale caror probleme, sunt, pe masura varstei, substantiale si pe care Scorpionii, in postura de parinti, vor incerca sa le controleze.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...