Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 03 – 09 Octombrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03 – 09 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 03 – 09 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 3 octombrie ar trebui sa fie una banala pentru acesti nativi. Cu exceptia unor preocupari firesti legate de plati, incasari, informare si consultare financiara nu se observa ceva semnificativ.

Intre 4 si 6 octombrie dimineata, sufletul lor se innobileaza cu o serie de preocupari si satisfactii ce pot veni in diferite moduri: prin reculegere, prin regasirea echilibrului pierdut in vecinatatea lacasurilor sfinte, a icoanelor sau prin intermediul rugaciunii, prin frecventarea unor locuri sau practicarea unor activitati cu vocatie morala, spirituala, filosofica ce le consolideaza optiunile mai vechi sau ii indruma spre altele noi, conforme cu realitatea in care traiesc in prezent, prin lecturi exemplare care le pot deschide un univers de idei, sentimente, concluzii de viata, pilde si modele de care au nevoie pentru a se dezvolta moral, profesional, spiritual.

Din dupa-amiaza zilei de 6 octombrie pana pe 8 octombrie ei, se pot afla in prim-planul unor activitati importante din punct de vedere profesional, social, public in care trebuie sa-si demonstreze forta, valoarea personala ori capacitatea de a rezista la stres. Pe 9 octombrie, Scorpionii pot fi prinsi de forfota unor relatii ce ii solicita si-i motiveaza pe directia unor apropieri umane in care liantul il constituie scopurile comune sau convingerea ca dorintele si idealurile lor se pot realiza cu ajutorul si prin intermediul apartenentei la aceste grupuri, coterii, fundatii, structuri colective. Pe aceasta directie, insa, in ziua de 7 octombrie se pot evidentia si unele disfunctii de comunicare sau limite la nivelul cooperarii.

Pe 8 octombrie Venus va intra in acest sector al relatiilor liber consimtite, actionand in chip profitabil pana la inceputul lunii noiembrie. Alaturi de Jupiter, Micul Benefic le poate oferi acestor nativi o suita de oportunitati si sanse.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...