Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 03-09 Ianuarie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 03 – 09 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Mercur si Venus vor intra in casa a IV-a si, de acolo, vor crea premizele unor preocupari sau solicitari din categoria “prioritati” care ii vor transforma pe multi nativi apartinand acestei zodii in niste fiinte meticuloase, riguroase si harnicute, ba chiar in niste gospodine. Relatiile de familie vor avea o evolutie abrupta si cam bolovanoasa: nimeni nu va iesi nesifonat din aceste confruntari.

Luna Plina din ziua de 5 ianuarie ridica o problema majora de comunicare si una de atitudine dar, mai ales, creeaza premizele unei disfunctii de ordin profesional. Fie locul de munca trece, ca intreaga institutie de care apartine, prin transformari, fie doar ei vor fi “restructurati”. Daca lucreaza autonom sau pe cont propriu vor fi constransi de imprejurari sa procedeze ei insisi la schimbari care nu le convin.

Dupa cum, nu sunt excluse conflictele sonore, certurile si acuzatiile care provin de la colegi, sefi etc. Situatia e complicata si de felul brusc dar totodata brutal in care lucreaza astrele pe casa muncii lor. Evenimentele au o doza de surpriza si se deruleaza oarecum neobisnuit sau atipic; de aici si dificultatea in a tine piept acestor provocari astrale. Luna Plina isi poate pune amprenta, mai explicit sau mai discret, pe cele doua case ale invataturii, subliniind limitele cuiva si explicand de ce, intr-o anume directie scolara, pedagogica sau de cunoastere, nu s-au inregistrat progresele, succesele sau rezultatele cuvenite.

Oboseala, plictisul, rutina, dezinteresul, poate chiar o afectiune ori o suferinta morala le-a abatut atentia de la studiu si le-a redus capacitatea de a invata. Alteori, insa, aceasta faza poate sa le dezvaluie nativilor ca nu sunt apti pentru o disciplina, ca nu au vocatie pentru o profesie, permitandu-le sa inteleaga de ce se tot pregatesc dar nu reusesc. Aceasta concluzie, odata inteleasa, ii va obliga sa accepte, schimbarea planului de viata sugerat chiar de semnificatia pozitiilor Nodurilor Lunare (Sensul vietii si Pedeapsa in viata), care le modeleaza existenta, in prezent.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...