Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 03-09 Decembrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 03-09 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), tendinte resimtite de nativ, mai acut sau mai slab, de a se izola de lume, de a nu participa la conversatii, de a nu vorbi prea mult dar vor ramane intr-un soi de “panda”, atenti la ideile care se enunta in preajma lor si la evenimente care se consuma pentru a le surprinde nuantele si detaliile revelatoare. Lipsa de entuziasm ii transforma in persoane mai putin vesele la masa, la o intrunire, la o petrecere. Vor “scurta” drumurile programate mai de mult, le vor amana pe cele nou aparute in orizontul lor de asteptare. De aici si lipsa de sustinere astrala pentru cei care se vor prezenta la probe orale pe fondul unor examene si vizionari.

Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, continua seria surprizelor pe care o ruda le poate oferi nativilor; ele s-ar putea intensifica dupa 7 decembrie cand Venus va intra in sectorul casei a IV-a, alaturandu-se, fie si de la distanta, planetei Marte. Pe aceasta directie, este de retinut riscul unor intamplari nefericite prin care ar putea trece un membru al familiei Scorpionului sau care il pot angaja pe el, direct. Atentie, la accidentele casnice (scurt-circuit, pana de curent, arderea rezistentei, stricarea aparaturii electrice, etc.).

Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, sentimente amestecate, difuze, greu de catalogat si un fond de instabilitate si amaraciune interioara.

Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, nervi si harababura la locul de munca, lucrari executate in graba care contin erori ce vor impune refacerea procedeelor spre exasperarea nativilor. O situatie aparte, care le poate parea nativilor, dupa ce se va fi petrecut, fara nici o explicatie. O rasturnare de situatie cu privire la bani sau cu consecinte asupra veniturilor. Cauzele, conjunctura ca si persoanele care au generat respectiva situatie vor ramane, mult timp, necunoscute sau doar intuite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...