Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 02-08 Noiembrie 2019


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 02-08 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, se accentuează indisponibilitatea nativilor de a vorbi sau de a-și pierde timpul în conversații inutile și neinteresante; Scorpionii vor prefera să se concentreze pe un subiect important: pregătirea pentru un examen, proces de învățare, limpezirea propriilor convingeri, debarasare de amintiri, de prejudecăți. Renunțare, amânare sau scurtarea unor deplasări.

Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului și va crea, până pe 26 noiembrie, premize favorabile schimbării statutului lor salarial, rezolvării unei nereguli financiare, încasării banilor cuveniți conform principiilor legale, abordării unui abuz sau a unei încurcături.

Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, evenimente domestice a căror importanță depinde locul și rolul respectivei circumstanțe în viața nativilor; contextul este mai puțin semnificativ în cazul celor tineri și mai decisiv în cazul celor maturi, care pot trece prin clipe de îngrijorare sau de revoltă.

Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, sentimente ambigui, amestecate, îndoieli, amărăciuni, reacții emoționale intense mai ales în cazul femeilor. Nu luați decizii privitoare la copii, dacă sunteți părinți, și nici decizii cu privire la viitorul unei relații afective, în acestă perioadă, viciată de deformările subiective ale realității.

Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, stare organică marcată de energie, de capacitate de decizie rapidă dar și de agitație, enervare, însoțite, adesea, de dureri de cap și tulburări de vedere sau de oboseală mentală accentuată. Pe o altă direcție de viață, o mai veche observație astrologică rămâne valabilă și săptămâna viitoare; este vorba de sporul pe care dușmanii îl pot avea asupra nativilor prin intrigile și manevrele lor incorecte.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...