Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 02 – 08 Mai 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 02 – 08 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Incercari, incercari. Prima incepe pe 3 mai si se incheie pe 5 mai dimineata, dupa ce se va fi produs faza de Luna Plina in Scorpion, eveniment care are loc, fireste, o data pe an, si are valoarea unei micii “aniversari” astrale.

Momentul pune intr-o lumina foarte puternic intreaga personalitate a unui nativ. Luna in tranzit prin semnul lor zodiacal natal are meritul de a scoate la suprafata zgura si deseurile afective, ceea ce, macar prin constientizare, le va permite Scorpionilor sa le indeparteze, operand un fel de curatenie interioara.

Soarele dimpreuna cu Marte amplifica sau, dupa caz, aprofundeaza toate conflictele parteneriale, ducand antipatiile si rivalitatile la cote nebanuite de intensitate, ceea ce poate fi extrem de periculos. Pe de o parte se vor alege cu noi dusmani, pe de alta parte comportamentul lor, chiar daca justifica mania in numele careia au actionat, nu are si scuza exceselor comise.

Pentru unele persoane aceste situatii traite intens pot fi provocate si de un tip de colaborare sau de reflectare a naturii muncii, functiei, rangului si responsabilitatii, care exercitate brutal, sub masca dreptatii sau a intransigentei, au ascuns, din vara lui 2014, tot felul de tendinte autoritariste.

Pe 5, 6 si 7 mai pot fi resimtite mai intens grijile materiale mai ales daca exista o motivatie din strainatate care ii obliga sa stabileasca contacte cu oameni si institutii pentru reglementarea respectivei situatii. Pe 8 si 9 mai nu vor avea chef de vorba si nici de explicatii pentru ca planeta Venus, abia intrata in casa a IX-a ii face retractivi si cramponati de o idee, un argument, o metoda, pe care le cred infailibile.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...