Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 02-08 Iulie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 02-08 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), calcule si consultari cu privire la administrarea unor bunuri, la valorificarea unor active, la plasamentele inteligente ale unui patrimoniu sau a unei sume de bani.

Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), lumea ideilor, a convingerilor va fi din plin alimentata de vibratiile fazei de Luna Noua din 4 iulie, care va aduce o bogatie de sugestii si impulsuri astrale, ca o ploaie binefacatoare peste un teren insetat. Scorpionii se vor simti bine pe fondul mai multor trigoane regale pe semne zodiacale de Apa, care le vor da energia mentala si forta psihica necesara sa purceada la demersuri, sa o ia de la capat, sa modifice un drum de viata si mai ales, sa faca pasii necesari pentru renastere interioara ori chiar exterioara, in plan social sau profesional. Teoretic, vor fi avantajate de acest tranzit toate categoriile: tinerii si maturii, femeile si barbatii, cei cu o viata sociala intensa si cei care traiesc mai retras, pragmaticii dar si artistii.

Pe acest segment, si 7 si 8 iulie, deopotriva, vor reprezenta, cu mici nuante astrale noi si diferite, un potential de transformare si “imbaiere” in sugestii si de profit spiritual. Intre seara zilei de 5 si 7 iulie, in suita celor descrise mai sus, se pot contura evenimente esentiale, cu impact pentru cariera lor sau pentru postura publica. Nu vor fi niste ipostaze confortabile, dar Scorpionii, imbibati de multiplele energii astrale ale momentului, vor dovedi rezistenta la stres si combativitate.

Pe 7 si 8 iulie, de partea lor va fi o combinatie subtila dar temeinica intre Marte si Venus, care va atrage un strop de noroc sau le va permite sa transforme o etapa dificila intr-una favorabila lor.

Pe 8 iulie, Scorpionii vor trage linie si vor aduna: cu cine merg mai departe, pe cine se pot baza, cine trebuie indepartat din cercul de prieteni, cine trebuie cultivat, in cine pot avea incredere s.a.m.d. Vi se pare cam cinica atitudinea? Nu. Este doar o foarte lucida analiza a relatiilor din actuala etapa de viata pe care Scorpionii o vor face in maniera lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...