Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 02-08 Decembrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 02-08 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 2 decembrie, rastimp in care unele relatii parteneriale se pot degrada pe fondul revelarii unor adevaruri: pot iesi la iveala manevrele necinstite ale unor parteneri de viata sau de afaceri ori tendinte periculoase cultivate de un coleg de proiect care va dori sa “traga spuza pe turta lui” sau care, din varii motive (dusmanie, dorinta de razbunare), va fi in stare sa saboteze activitatea comuna.

Intre 2 decembrie, dupa ora 23:21’, si 4 decembrie seara, mecanisme financiare in avantajul nativilor. Scorpionii pot primi bani sau pot intra in posesia documentelor necesare care sa le permit, ulterior, sa primeasca sume de bani ca rezultat al unei corectii financiare, ale atribuirii (intarziate) a unui drept cuvenit, al unei despagubiri materiale (nu neaparat banesti) aprobate pe cale judecatoreasca. Posibile surprize, in preajma zilei de 3 decembrie, cand se va produce faza de Luna Plina in Gemeni, generate de evolutia evenimentelor la locul de munca sau al aplicarii unor masuri indraznete, mai putin obisnuite.

Intre 4 decembrie, dupa ora 22:37’, si 6 decembrie seara, mecanismele de gandire vor fi marcate de nemultumiri si revolte interioare generate de evolutia evenimentelor curente sau de unele curente de opinie cu care nativul intra in conflict, refuzand sa accepte niste premise sau sa se supuna unor exigente.

Intre 6 decembrie, dupa ora 22:38’, si 8 decembrie, moment al orgoliului personal, motive de ambalare publica (mai ales, in cazul celor tineri) in vederea afirmarii sau a unui castig de imagine. Masura si prudenta nu ar trebui sa-i paraseasca pe acesti nativi care pot exagera sau le pot sugera, celor din jur, lipsa de scrupule, in graba, insistenta si vehementa cu care vor sustine o cauza sau isi vor expune un punct de vedere. Daca vor fi combatuti, cei maturi pot face mici (mari?) crize de orgoliu si vanitate. Aspect astral favorabil celor care desfasoara activitati de creatie bazate pe inspiratie si

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...