Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 02-08 Aprilie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 02-08 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 aprilie, nativii pot avea surprize de la unii membri de familie. Casa si gospodaria ii pot solicita in vederea unor interventii si reparatii.

Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), casa sentimentelor, a bucuriilor si placerilor vietii este bine aspectata. Scorpionii vor simti nevoia sa se relaxeze, sa se bucure de mancare, muzica, dans, de spectacole, petreceri sau divertisment organizat. Sportul de intretinere sau de relaxare, si ingrijirea corporala nu vor fi privite ca o datorie fireasca fata de trup si suflet ci, mai ales, ca o sursa de bucurii, prin cufundarea intr-un univers de valori de care au multa nevoie in acest moment.

Privilegiate vor fi si relatiile afective, povestile de dragoste sau aventurile prin componenta emotionala, senzuala si sexuala sustinuta de acest tranzit astral. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie, pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), nativii se vor confrunta cu influenta fazei de Luna Noua care va opera atat pe casa muncii cat si pe axa celor doua case ale sanatatii.

Va fi vorba de o perioada de stres, incarcata negativ printr-un activism exagerat pana la agitatie, prin implicare, enervare si osteneala. Reactiile brutale, tenta agresiva din limbaj, exprimare, ton si continut al dialogului ii vor transforma in niste persoane certarete.

Acest context astral ii poate impinge pe unii, pe fondul unor conflicte care vin trecut, sa ia decizii socante: de exemplu, sa-si dea demisia, sa faca reclamatii, sa declanseze anchete pentru stabilirea adevarului sau a nevinovatiei lor.

Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, sunt posibile discutii de asta data, pe un fond mult mai temperat cu privire la acte, contracte, parteneriate, posibile colaborari. Doar ca, intreaga configuratie a perioadei 8/9 aprilie, ii va face sa se cramponeze de castiguri si sa piarda din vedere aspectele subtile din miza pentru care poarta discutia ori chiar sa se puna intr-o lumina defavorabila.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...