Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 01-07 Octombrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 01-07 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, se anunta o perioada indicata pentru refacere interioara, pentru calmare, pentru regasirea echilibrului psihic, fizic sau sufletesc, pentru recuperare dupa perioade de stres, epuizare sau suprasolicitare mai ales prin repaus, somn, tihna, izolare de provocarile cotidiene, terapii de relaxare.

Aceasta predispozitie astrala va dura intreaga saptamana viitoare iar din 7 octombrie ea se va intari prin influentele introduse de Mercur care va intra in casa a XII-a si care va functiona ca un adevarat catalizator astral. Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, perioada tulbure pentru nativi care vor fi rascoliti sufleteste de situatiile de viata care graviteaza in jurul lor si pe care nu le pot nici rezolva, nici opri in evolutie.

Sunt mai degraba spectatorii acestei furtuni, cu impact puternic pentru psihicul si viata lor sufleteasca. Fireste, nu toata lumea va cadea sub incidenta acestui tavalug al evenimentelor sau, de la caz la caz, aceasta etapa se poate asocia cu tristete, lipsa unei perspective,pesimist din varii motive: lipsa banilor, neimplinirea profesionala, dezordinea sentimentala.

De aceea, nevoia de a se linisti, de a se calma de care vorbeam la inceputul acestei previziuni este importanta, pentru ca le va permite sa faca fata momentului. Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, nativii ar putea fi pusi in situatia de “a-si face curaj” si de a aborda o chestiune baneasca care treneaza, fiind legata direct sau indirect de cunoscuti si prieteni (bani imprumutati), de copii, de o persoana de care sunt legati afectiv sau de satisfacerea unor placeri nevinovate sau “mici vicii” (jocuri, pariuri, etc.). Atentie la o situatie limita, provocatoare, care ii poate face sa spuna ce nu trebuie sau cui nu trebuie informatii cu caracter delicat, secret.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...