Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 01-07 Noiembrie 2014


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 01 Noiembrie – 07 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana importanta, pentru ca va face sa treceti printr-un moment special care are loc o data pe an: Luna Plina cu Soare in Scorpion, zodia dvs. in opozitie cu Luna in casa a VII-a. Nu aduce spor si calm ci, dimpotriva, o criza relationala.

Pe acest fundal se pot petrece tot felul de evenimente care isi au originea in gesturi, cuvinte, afirmatii, acuzatii, certuri, pe care le-ati comis si al caror efect nici pe departe nu s-a consumat. Acum, ceea ce se va intampla intre 5-8 noiembrie e de natura sa deschida, sa repuna pe tapet sau sa amplifice conflictele declarate sau mocnite care va inconjoara.

Pana la sfarsitul lunii decembrie, cand Saturn va parasi definitiv zodia Scorpionului, revenind aici peste 28 de ani, e imperios necesar ca aceste “nereguli” sa fie lamurite. Doar ca, multe dintre aceste capitole de viata, tot fiind lasate pana acum de-o parte, vor trebui solutionate in viteza, intr-o cadenta epuizanta.

Atentie se pot produce fisuri chiar si in relatiile solide de afaceri sau de familie, unde, pana azi, nimeni si nimic nu lasa sa se intrevada o posibila ruptura.

In unele cazuri, situatia se poate combina cu rezonanta jupiteriana (foarte dura, dramatica chiar!- prin vicierea ei de vecinatatea Lunii Negre, din acelasi sector) ce guverneaza casa a X-a, aducand mesaje clare de contestare, negare sau impotrivire care au o vocatie mai lunga, adica pana in august 2015.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...