Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 9-15 Noiembrie 2019


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 9-15 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, stare de bine interioară care le va spori cheful de a fi activi, de a face mișcare (dans, sport, excursii, distracții) sau de a se cufunda în plăcerile unei povești de dragoste. Relații bune sau vizibil îmbunătățite între părinți și copii.

Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, axa celor două case ale sănătății va fi marcată de Luna Plină în Taur din 12 noiembrie care va influența casa a VI-a a bolilor curente și a sănătății de fiecare zi. Nota generală este de presiune astrală pusă pe sectorul endocrin (cu un accent pe fiziologia glandei tiroide și a glandelor paratiroide) dar și riscul de a se dezvolta infecții ascunse, greu de identificat prin probele curente de laborator.

Evitați, în măsura în care nu este vorba de o urgență medicală, orice intervenție chirurgicală, fie ea și exploratorie sau la nivelul, aparent, fără riscuri, al danturii și al maxilarului inferior. Evitați anesteziile și medicamentele cu efect puternic sedativ. Nu abuzați de alcool. Din perspectiva relațiilor de muncă acest eveniment astral poate să ridice problema unei decizii pe fondul unor evenimente neprevăzute care nu convin nativului și pe care Scorpionul nu le mai poate schimba sau controla.

Totuși, răbdarea este mai profitabilă: după niște zile, mai ales, după 6 decembrie, o motivație ascunsă, o manevră incorectă (presiune morală, constrângere, deformare a adevărului) care a funcționat în acest context va ieși la iveală și, atunci, apărarea nativului va fi mai simplă.

Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, dialoguri abil conduse de către Săgetători care vor avea atât idei cât și soluții corecte sau chiar bine venite și bine primite de către partenerii cărora le vor fi adresate. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, probleme bănești, în nota obișnuită a vieții de fiecare zi.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: