Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 9-15 Decembrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 9-15 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 11 decembrie dimineata, nativii vor fi responsabili si seriosi la toate activitati profesionale sau cu “deschidere” publica, fiind atenti mai ales la impactul pe care il vor avea initiativele lor. Moment de concentrare pe chestiuni administrative, organizatorice care il vor face pe cate un nativ sa-si neglijeze sanatatea si sa trudeasca pana la epuizare pentru a face fata provocarilor.

Intre 11 decembrie, dupa ora 07:01′, si 13 decembrie dupa-amiaza, dorinta de a se relaxa alaturi de prieteni sau de a atenua niste nemultumiri ivite in grupul sau de cunoscuti. Fara a fi impaciuitori cu orice pret, Sagetatorii se vor purta onest, dand dovada de caldura sufleteasca, de toleranta si ingaduinta, tocmai pentru a restabili relatiile in nota lor anterioara.

Intre 13 decembrie, dupa ora 15:59′, si 15 decembrie, zona umbroasa a necunoscutului incepe sa castige teren. Mai intai vor fi niste aluzii, niste ganduri fugare, apoi, cu trecerea timpului, ele vor deveni de-a dreptul obsesive, pe fondul efectelor produse de intrarea planetei Marte, in ziua de 9 decembrie, in zodia Scorpionului, respectiv in casa a XII-a. Zvonurile si aluziile, temerile si enigmele, dorinta de a avea certitudini vor ocupa atentia celor nascuti in Sagetator pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018. Ar mai fi de subliniat si riscul de a intra la ganduri fara vreun temei real, de a dezvolta preocupari si curiozitati a caror motivatie este data de o stare de spirit precara, de griji si indoieli personale, de un noian de intamplari nefericite de data recenta care il fac pe cate un nativ sa nu mai aiba incredere in nimeni. Cele patru planete care tranziteaza zodia Sagetatorului le vor da nativilor energie, tarie de caracter, combativitate iar Mercur, aflat in miscare retrograda, le va oferi prilejul sa-si revizuiasca opinia, pe fond sau doar intr-un detaliu. Cei care s-au nascut in ultimele doua zile ale zodiei mai pot avea surpriza unui eveniment de rasunet in viata lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...